Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης είναι αχώριστοι. Το φετινό καλοκαίρι είναι γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις τόσο για την τραγουδίστρια, όσο και για τον ηθοποιό.

Ωστόσο, το ζευγάρι φροντίζει να ξεκλέβει λίγο χρόνο για μερικές βόλτες και χαλάρωση.

Πολλές φορές μάλιστα ο ένας συνοδεύει τον άλλον στη… δουλειά. Ο Βασίλης Μπισμπίκης απολαμβάνει τη Δέσποινα Βανδή σε νυχτερινές της εμφανίσεις και η τραγουδίστρια δεν χάνει την ευκαιρία να τον παρακολουθήσει επί σκηνής.

Έτσι τις τελευταίες ημέρες η τραγουδίστρια βρέθηκε στην Επίδαυρο και στο αρχαίο θέατρο για την παράσταση «Αντιγόνη», όπου πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος της, στον ρόλο του «Κρέοντα».

Εκεί ήταν και η αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη, Παναγιώτα.  Οι δύο γυναίκες, που έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, απόλαυσαν το γεύμα τους, δίπλα στη θάλασσα, και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά. Μάλιστα, ανέβασαν και τη φωτογραφία στο Instagram.

Δείτε την παρακάτω

Περήφανη για τον Μπισμπίκη η Βανδή

Επίσης, η τραγουδίστρια έκανε ακόμη ένα instastory, στο οποίο δήλωσε περήφανη για τον αγαπημένο της. Πόσταρε ένα στιγμιότυπο από την παράσταση και έγραψε χαρακτηριστικά: «Τόσο περήφανη για σένα!!!».

Θυμίζουμε ότι λίγες ημέρες πριν το ζευγάρι βρέθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, με αφορμή -ξανά- την παράσταση «Αντιγόνη».

Η Δέσποινα Βανδή αγαπά το νησί, όπως και ο καλός της, ο οποίος μάλιστα θέλει να μείνει μια μέρα μόνιμα εκεί.