Λίγο πριν η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέσει το υπόμνημα με τις εξηγήσεις της σε ότι αφορά στους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της, επανέρχεται στην επικαιρότητα και ο πατέρας των παιδιών Μάνος Δασκαλάκης.

Αφορμή της εμφάνισης έπειτα από πολλές εβδομάδες του πατέρα των παιδιών στην υπόθεση της Πάτρας, στάθηκαν τα όσα ανέφερε ο γιατρός της 9χρονης Τζωρτζίνας σχετικά με την στάση που κρατούσε ο ίδιος, όταν το παιδί νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Οι μηνύσεις

Ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Σύμφωνα με τον Alpha, υπέβαλε μηνύσεις κατά προσώπων τηλεοπτικών ή διαδικτυακών εκπομπών σε βάρος τους για αδικήματα δημόσιας εξύβρισης και συκοφαντικής δυσφήμισης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των δικηγόρων του, τα πρόσωπα αυτά θα λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης και ανάλογη αντιμετώπιση θα έχουν και άλλοι που ήδη έχουν προβεί σε ανάλογες δηλώσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μήνυση στρέφεται κατά του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου στο Ρίο, Ανδρέα Ηλιάδη και κατά άλλων δύο προσώπων που δεν έχουν γίνει προς ώρας γνωστά.