Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την τραγωδία, με θύμα έναν 18χρονο σε τροχαίο, στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός που έχασε τη ζωή του δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο το δυστύχημα να σημειώθηκε σε αυτοσχέδια κόντρα του νεαρού με φίλο του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, οι αστυνομικοί της τροχαίας που διεξάγουν την έρευνα για την υπόθεση συνέλαβαν τον 20χρονο φίλο του 18χρονου.

Διαβάστε επίσης: Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Ο 18χρονος έκανε κόντρες με φίλο του – Συνελήφθη 19χρονος

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Συγκεκριμένα οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής που χειρίζονται το φάκελο, κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να βρουν αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος έδωσε στοιχεία που ξεκλειδώνουν την ιστορία αναφορικά με τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος που έστειλε στο θάνατο τον 18χρονο. Έτσι, συνέλαβαν τον 20χρονο φίλο του με τον οποίο ο άτυχος νεαρός εξετάζεται εάν πραγματοποιούσε κόντρες στην οδό Παπανικολή.

Ο 20χρονος σύμφωνα με πληροφορίες θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα το μεσημέρι. Η υπόθεση αποκτά νέες διαστάσεις και διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος όπως η ταχύτητα των δύο οχημάτων τη στιγμή της πρόσκρουσης.

Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου 18χρονου, χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής που επιχείρησε στο σημείο με 3 οχήματα και 8 πυροσβέστες οι οποίοι έβγαλαν τον οδηγό από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

«Άκουσα το μπαμ»

Άνθρωπος που ζει στην περιοχή του Χαλανδρίου μίλησε λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό τροχαίο. «Το άκουσα, τέτοιο μπαμ που έγινε ξεριζώθηκε το δέντρο, βγήκα έξω και είδα το αυτοκίνητο να έχει ανατραπεί», λέει ο κάτοικος της περιοχής.

Είναι το δεύτερο τροχαίο, όπως λέει στο σημείο τις τελευταίες δέκα ημέρες. Στο σημείο έπρεπε να υπάρχει φανάρι, τονίζει.

Όταν βγήκε στο δρόμο, αναφέρει ότι είδε ακόμα ένα αυτοκίνητο με ένα νεαρό να φωνάζει βοήθεια και κάλεσε αμέσως στην αστυνομία.