Σε θρίλερ εξελίχθηκε η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιριγκου,  η οποία έφυγε από τον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ λίγο πριν τις 23:00.

Περίπου στις 20:30, και μετά από επτά ώρες στη ΓΑΔΑ, ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος είχε αναφέρει στους δημοσιογράφους ότι η κατάθεση της ολοκληρώθηκε και ετοιμαζόταν να αποχωρήσει.

Ωστόσο, η Δήμητρα Πισπιρίγκου παρέμεινε για περισσότερο από μια ώρα στη ΓΑΔΑ, χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση αν τελικά συνεχίζεται η κατάθεση της ή υπάρχει κάποιο άλλο διαδικαστικό ζήτημα.

Οι πληροφορίες αποδίδουν πάντως την παραμονή της στη ΓΑΔΑ στο γεγονός ότι έμπειροι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών είχαν εντοπίσει αντιφάσεις στην κατάθεση της Δήμητρας Πισπιριγκου και της ζήτησαν περαιτέρω διευκρινίσεις.

Λεπτό προς λεπτό περιγραφή

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου τις ώρες που προηγήθηκαν ρωτήθηκε για την ημέρα θανάτου της έξι μηνών Ίριδας στο σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, καθώς βρισκόταν και η ίδια εκεί, μαζί με την 33χρονη αδελφή της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, της ζήτησαν να περιγράψει λεπτό προς λεπτό, με κάθε λεπτομέρεια, την ημέρα αυτή, καθώς και να αποσαφηνίσει την ώρα κατά την οποία βρήκε το μωρό αναίσθητο και ειδοποίησε την αδελφή της, αλλά και λεπτομέρειες για το πότε ειδοποιήθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης και το ΕΚΑΒ.

Επιπλέον, πολλές ερωτήσεις τής τέθηκαν και για την σχέση του ζευγαριού και τις εντάσεις που υπήρχαν μεταξύ τους, σύμφωνα και με τα όσα κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης στις Αρχές, αλλά και όσα έχει υποστηρίξει η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου.