To Φεστιβάλ των Καννών έχει συγκεντρώσει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου καλλιτεχνικού γίγνεσθαι με ηθοποιούς, σκηνοθέτες, infulencers, μοντέλα αλλά και τραγουδιστές να δίνουν το παρών σε μια φαντασμαγορική διοργάνωση.

Η τέχνη έχει βάλει στις Κάννες τα καλά της και μαζί της όλοι όσοι την αγαπούν είτε απολαμβάνουν εκεί μαγικές στιγμές, είτε παρακολουθούν μανιωδώς εντυπωσιακές εμφανίσεις και πιπεράτες δηλώσεις.

Αρκετοί είναι και οι έλληνες καλλιτέχνες που έχουν βρεθεί στο Φεστιβάλ των Καννών για να παρακολουθήσουν την ταινία που συμμετέχουν ή για να ζήσουν από κοντά αυτό το… όνειρο.

Σήμερα στο θρυλικό κόκκινο χαλί των Καννών θα περπατήσει ο μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής συμμετέχει στην ταινία της Εύης Καλογηροπούλου «Στον Θρόνο του Ξέρξη».

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή ταινία, γεύση από την οποία είχαμε πάρει πέρυσι κατά την προβολή του έργου “Ανήκω σε Μένα”, ένα έργο σε καλλιτεχνική επιμέλεια της Αφροδίτης Παναγιωτάκου, σε μια πολύ ιδιαίτερη προβολή στο Πεδίο του Άρεως.

Εκεί με την πρωταγωνιστική αύρα του Μαζωνάκη, ο οποίος φόρεσε την εργατική φόρμα για να προβάλει ένα διαφορετικό νεορεαλιστικό τοπίο από την Ελλάδα, είχαμε δει ένα προοίμιο της ταινίας που θα προβληθεί σήμερα το απόγευμα στις Κάννες με φόντο την εργασιακή δυστοπία των ναυπηγείων του Περάματος.