Το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί ανέλαβε ο Πέτρος Μάνταλος με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV. Ο αρχηγός της ΑΕΚ προανήγγειλε ουσιαστικά την αποχώρησή του κάνοντας λόγο για τη χειρότερη χρονιά του στην ομάδα και τόνισε τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

Όσα είπε ο Μάνταλος:

«Μέσα στη χρονιά έγιναν διάφορα… Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ. Το θέμα είναι ότι έχουμε τελειώσει μια χρονιά και είναι η χειρότερη χρονιά που έχουμε κάνει όσο είμαι στην ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την κατάσταση, για αυτή την πορεία. Δεν βρίσκω λόγια, είναι δύσκολη η κατάσταση. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να ζητήσουμε ένα τεράστιο συγγνώμη από τους ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα.

Είμαι ο άνθρωπος που φέρει τις μεγαλύτερες ευθύνες. Στις μέρες που θα ακολουθήσουν ξέρω τι πρέπει να κάνω και πιστέψτε με, όταν λέω ότι θα αναλάβω τις ευθύνες μου θα τις αναλάβω με πράξεις και όχι με λόγια»

Για το αν θα μπει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ ως αρχηγός: «Η ομάδα ετοιμάζεται να μπει στο γήπεδό της, μπαίνει στην κρισιμότερη, ίσως χρονιά της ιστορίας της. Κάτι δεν πάει καλά, κάποιος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, τις επόμενες μέρες θα ξέρουν όλοι»