Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Πηγές του Δήμου Νέστου στην Καβάλα μετά τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, όταν ένας άνδρας 55 ετών σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο 55χρονος φέρεται να στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της και να κάλεσε την Αστυνομία ο ίδιος λέγοντας «έκανα κακό στη σύζυγό μου».

Αρχικά, ο δράστης προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας το κι έπειτα προσπάθησε δίχως αποτέλεσμα να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σημειώνεται πως ο 55χρονος στη Καβάλα δούλευε σε φαρμακευτική εταιρία ενώ ασχολούνταν και με real estate, ενώ όπως τονίζουν τοπικά μέσα ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του.

Την ίδια ώρα συγκλονιστικό είναι και το αντίο της υπαλλήλου της φαρμακοποιού.

Το συγκλονιστικό «αντίο» της υπαλλήλου της φαρμακοποιού

«Το φαρμακείο στις Πηγές βάφτηκε κόκκινο… Τα παιδιά σου είναι και δικά μου παιδιά». Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια αποχαιρετά η υπάλληλος του φαρμακείου την 43χρονη γυναίκας από την Καβάλα, που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον άντρα.

Η ανάρτησή της στα social media σκορπίζει συγκίνηση. «Γιατί; Σε μια στιγμή να τελειώνουν όλα… Γιατί τόσος πόνος; Τα παιδάκια σου ακριβώς ίδια ηλικία με τα δικά μου. Ποιος να τα εξηγήσει το γιατί; Δεν υπάρχει. Μόνο πόνος. Τόσος πόνος. Καλό παράδεισο Αίντα!!! Δεν πιστεύω αυτό που γράφω», λέει στην ανάρτηση της η υπάλληλος της αδικοχαμένης γυναίκας και συνεχίζοντας τονίζει «Το φαρμακείο στις Πηγές βάφτηκε κόκκινο …Τα παιδιά σου είναι και δικά μου παιδιά. Είναι τα παιδιά όλων μας που δεν έπρεπε να ορφανέψουν . ΤΌΣΟ ΆΔΙΚΑ. Καλό ταξίδι αγαπημένη …».