Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες από το φαρμακείο όπου ένας 55χρονος στραγγάλισε με τα χέρια του την 43χρονη σύζυγό του.

Ο γυναικοκτόνος σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο που διατηρούν στην Καβάλα, επειδή όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, τη ζήλευε ψυχολογικά.

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο αποτυπώνονται το δωμάτιο των λίγων τετραγωνικών όπου έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου η άτυχη γυναίκα, αλλά και το πως βρήκαν το φαρμακείο οι αστυνομικές αρχές που κλήθηκαν από τον ίδιο τον γυναικοκτόνο να καταφθάσουν στο κατάστημα.

Στη μια από τις δύο φωτογραφίες, που παρουσιάζει το newsit.gr φαίνεται ένα στενόμακρο δωμάτιο μέσα στο οποίο υπήρχε ένα ράντζο που κοιμόταν η 43χρονη αδικοχαμένη γυναίκα. Πάνω σε αυτό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 55χρονος στραγγάλισε τη γυναίκα του.

Προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη

Σημειώνεται πως αρχικά ο δράστης προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας του.

Έπειτα προσπάθησε δίχως αποτέλεσμα να δώσει τέλος στη ζωή του κι έτσι παραδόθηκε στην Αστυνομία. Αυτή την ώρα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβαλάς.

Όπως αναφέρει το kavalanews, το ζευγάρι είχε καταγωγή από τον Αμυγδαλεώνα, ενώ τα παιδιά τους είναι 10 και 6 ετών.

Το τραγικό συμβάν ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

«Καταλάβαμε ότι κάτι έχει συμβεί όταν δεν άνοιξε το φαρμακείο», λέει γείτονας Το έγκλημα στην Καβάλα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Άνδρας που διαμένει πολύ κοντά στο φαρμακείο που διατηρούσε η 43χρονη δήλωσε στο protothema.gr ότι το ζευγάρι δεν είχε δώσει μέχρι τώρα δικαιώματα.

«Χθες το απόγευμα, αναστατωθήκαμε γιατί το φαρμακείο δεν άνοιξε. Αντιληφθήκαμε ότι κάτι έχει συμβεί γιατί πρόσφατα είχαμε μάθει ότι του έχει ζητήσει να χωρίσουν.

Έχουν δύο παιδιά και ποτέ δεν είχαν δώσει δικαιώματα για να καταλάβει το χωριό ότι κάτι συμβαίνει. Όλοι έχουμε σοκαριστεί γιατί η γυναίκα ήταν αξιόλογη και αγαπητή στη γειτονιά. Κανείς φυσικά δεν μπορεί να ξέρει τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τους».