Ο Ολυμπιακός κοντράρεται την Τετάρτη (4/5, 19:00) στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ σε εξ αναβολής αναμέτρηση των πλέι-οφ της Super League.
Οι Ερυθρόλευκοι, μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-2 στο Καραϊσκάκη, ψάχνουν ένα βαθμό για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά το τρίτο σερί πρωτάθλημα και 47ο στην ιστορία τους.
Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ολοκληρώσουν σήμερα την προετοιμασία τους για το αυριανό ματς με το Δικέφαλο του Βορρά, με τον πορτογάλο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του.
Ο Μαρτίνς, παρότι επανέφερε στην ομάδα τον Παπέ Αμπού Σισέ, δύσκολα θα τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.
Το πιθανότερο είναι Παπασταθόπουλος και Μπα να είναι αυτοί που θα πάρουν φανέλα βασικού.
Από εκεί και πέρα, ο Εμβιλά με έναν εκ των Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκη θα είναι στον άξονα, ενώ όσον αφορά τα άκρα της επίθεσης τις δύο θέσεις διεκδικούν οι Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες και Ρόνι Λόπες.
Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τον Ολυμπιακό να θέλει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μαθηματικά στο αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ.

- Voucher για βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς: Δείτε τα νέα εισοδηματικά κριτήρια – Τι ισχύει για τρίτεκνους και πολύτεκνους
- «Κλειδώνουν» μειώσεις σε βασικά προϊόντα έως 20% – Σε ποιες κατηγορίες δίνεται προτεραιότητα
- Το «αντίστροφο ποτιστικό»: Το επιστημονικό αίνιγμα του 20ού αιώνα βρήκε επιτέλους την απάντησή του







