«Όσο και να ψάχνετε δεν θα βρείτε τίποτα»… έλεγε πριν κάποιες εβδομάδες μία γυναίκα που τηλεφώνησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη στο MEGA, η οποία παρουσίαζε αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Τότε η Αγγελική Νικολούλη, είχε απαντήσει ως εξής: «Όποια κι αν είσαι εσύ που πήρες στην εκπομπή με ψιθυριστή φωνή και είπες ότι δεν θα βρούμε ποτέ τίποτα, κάτι θα βρούμε μην ανησυχείς κορίτσι μου».

Σήμερα Πέμπτη, μάθαμε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου που βρίσκεται προφυλακισμένη με την κατηγορία ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα, ζητούσε από τεχνικό υπολογιστών να καθαρίζει το ιστορικό του υπολογιστή της, του κινητού και των άλλων ψηφιακών μέσων που χρησιμοποιούσε.

«Είναι ένα δαιδαλώδες θέμα. Θα γίνουν καταθέσεις από τις δύο ιατροδικαστίνες, και θα ακολουθήσει το πόρισμα των νέων ιατροδικαστών. Ο κ. Καρακούκης και Καλογριάς είχαν εξετάσει ενδελεχώς την ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα. Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμά τους, αλλά δεν το ανακοινώνουν. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές», είπε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος.

Έσβηνε τις αναζητήσεις τα τελευταία τρία χρόνια

Ο άνθρωπος που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη, είναι πλέον γνωστός στις Αρχές.

Αυτό γινόταν τα τελευταία τρία χρόνια, δηλαδή το χρονικό διάστημα από τον θάνατο της Μαλένας, του πρώτου παιδιού που πέθανε.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός υπολογιστών δεν ήταν κάποιος άγνωστος στην οικογένεια Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου. Ήταν γνωστός τους και η Ρούλα Πισπιρίγκου του το ζητούσε ως χάρη. Η δικαιολογία που επικαλούνταν, είναι ότι δεν είχε άλλο χώρο και γι’ αυτό ζητούσε να της καθαρίσει το ιστορικό.

Την επόμενη Τρίτη η κατάθεσή του στις Αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο συγκεκριμένος τεχνικός υπολογιστών αναμένεται να καταθέσει στον ανακριτή τα όσα γνωρίζει, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σκοπεύει να μιλήσει και για περίεργες φαρμακευτικές ουσίες τις οποίες είχε σβήσει από τον υπολογιστή της Πισπιρίγκου.

Τον άντρα αυτόν αναζήτησαν οι δημοσιογράφοι, αλλά όπως είπε ακόμα δεν μπορεί να πει κάτι δημόσια μέχρι να μιλήσει στις Αρχές. Αυτό που είπε μόνο είναι πως θυμάται πως είχε δει κάποιες αναζητήσεις για φάρμακα αλλά τότε δεν έδωσε καμία σημασία.

Σύμφωνα με την εκπομπή ο άνθρωπος αυτός θα βοηθήσει να ανακτηθούν αρχεία από τις συσκευές της κατηγορούμενης με την κατάθεσή του να παίζει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Αν και εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η υπόθεση θα πάρει τελείως διαφορετική τροπή.

Παράλληλα, το «Ανθρωποκτονιών» έχει προχωρήσει πολύ τη διαδικασία ανάκτησης στοιχείων από συσκευές της προφυλακισμένης κι όπως τονίζεται «τελικά θα καταστεί δυνατή η πλήρης ανάκτηση και αξιοποίησή τους».