Το σκληρό lockdown έχει φέρει τους κατοίκους της Σαγκάης στα όρια τους. Στην πόλη των 26 εκατομμυρίων ψυχών η ένταση αλλά και η αγανάκτηση ξεχειλίζουν ενώ στους δρόμους επικρατεί χάος.

Οι κάτοικοι είναι σε σκληρό lockdown και απαγορεύεται ακόμη και να βγουν από τα σπίτια τους τις τελευταίες 21 ημέρες. Τα μέτρα της Κίνας προβλέπουν αυστηρή απομόνωση και μαζικά τεστ κοροναϊού.

Και όταν λέμε αυστηρή απομόνωση το εννοούμε. Απαγορεύεται ακόμη και να βγουν από τα σπίτια τους για να προμηθευτούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Μάλιστα όσοι πολίτες βρεθούν θετικοί μεταφέρονται μαζικά, σε κέντρα καραντίνας, στα οποία οι συνθήκες είναι άσχημες και ανθυγιεινές.

Μάλιστα μπροστά από κάθε σπίτι ή συγκρότημα πολυκατοικιών οι αρχές έχουν τοποθετήσει φράχτες για να μην μπαίνει και να μην βγαίνει ο κόσμος.

Θανατώνονται τα κατοικίδια

Την ίδια στιγμή όπως δείχνουν τα ανατριχιαστικά βίντεο όσοι πολίτες βρεθούν θετικοί πρέπει να βάλουν τα κατοικίδια τους μέσα σε ειδικούς σάκους και να τα κατεβάσουν στο δρόμο. Από εκεί θα τα παραλάβουν άνδρες με στολές και θα τα θανατώσουν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από