Συναγερμό για τέσσερις περιοχές στις οποίες τις επόμενες ώρες αναμένεται να ενταθούν τα φαινόμενα σήμανε η ΕΛ.ΑΣ ζητώντας από τους κατοίκους τους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις εξαιτίας της κακοκαιρίας «Φίλιππος».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ οι περιοχές στις οποίες τις επόμενες ώρες αναμένεται να ενταθούν τα καιρικά φαινόμενα είναι:
- Αττική,
- Βοιωτία,
- Φθιώτιδα,
- Εύβοια.
Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ στην ανακοίνωσή του συνιστά στους πολίτες σε αυτές τις περιοχές να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις προσθέτοντας ότι η προειδοποίηση αφορά και τις περιοχές σε όλη την επικράτεια, όπου εκδηλώνονται ακραία καιρικά φαινόμενα.
«Επιπρόσθετα, παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων και να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες, για χρήση εάν αυτό απαιτείται από τις επικρατούσες συνθήκες» προστίθεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

- Η άγνωστη τεράστια κίνηση του Εμπαπέ: Από το 2018 δωρίζει όλα τα χρήματα που εισπράττει με την Εθνική Γαλλίας
- Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ιδρύει την πρώτη Επώνυμη Έδρα «Τοπική Αυτοδιοίκηση» σε συνεργασία με την ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας
- Κλιμακώνουν τις επιθέσεις Ιράν και ΗΠΑ, μάχη για τον έλεγχο των Στενών του Ορμούζ







