Ανείπωτη θλίψη επικρατεί στα Κατσιφαριανά Χανίων, εκεί που, το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον 22χρονο που έχασε την ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο εγκαταλελειμμένου κτιρίου στη Λάρισα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως το γελαστό παιδί, ο διακεκριμένος ποδηλάτης έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του που δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα αγκαλιάσουν ξανά το μοναχοπαίδι τους.

Φωτό από creta24.gr

Σύμφωνα με το creta24.gr, η σορός του άτυχου φοιτητή έφτασε το πρωί με το πλοίο της γραμμής στα Χανιά, συνοδευόμενη από 19 φίλους του, οι οποίοι θα παρευρεθούν στην κηδεία του. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι η σορός του 22χρονου  έφτασε στον Ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου στις 15:00 θα τελεστεί η κηδεία του.

Φωτό από creta24.gr

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 22χρονος γύρω στις 7.30 το πρωί της Κυριακής (20.02.2022), καταπλακώθηκε από τοίχο που κατέρρευσε από παλαιό κτίσμα στο κέντρο της πόλης της Λάρισας.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην συμβολή των οδών Οικονόμου (εξ Οικονόμων) και Ασκληπιού, όταν ο νεαρός βρέθηκε στο σημείο με την παρέα του.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο για τον άτυχο νέο ήταν ήδη αργά.