Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την άγρια δολοφονία ενός 73χρονου που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα στο χωράφι του στην περιοχή Τζάνε της Δημοτικής Ενότητας Πεταλιδίου του δήμου Μεσσήνης και ενώ είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη.

Η υποδιεύθυνση ασφαλείας Καλαμάτας είχε προχωρήσει από το βράδυ του Σαββάτου σε τρεις προσαγωγές ενός 68χρονου άνδρα ελληνικής καταγωγής και των δυο γιών του 38 και 39 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι φέρονται να ήταν οι δράστες της στυγερής δολοφονίας.

Εμπλοκή 23χρονης γυναίκας

Ωστόσο, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ,  από την προανακριτική διαδικασία προέκυψαν σημαντικές αντιφάσεις και αποκαλύπτεται ότι ο ένας γιός του 68χρονου δεν ήταν παρών την ώρα του εγκλήματος και στο σημείο βρισκόταν η 23χρονη σύζυγός του, μητέρα 3 ανήλικων τέκνων.

H 23χρονη έχει ήδη προσαχθεί στην αστυνομία από χθες.

Η συγκεκριμένη οικογένεια των φερόμενων ως δραστών, σύμφωνα με την ertnews.gr, είχε νοικίασει σπίτι τον τελευταίο χρόνο στην ευρύτερη περιοχή του Πεταλιδίου και δούλευαν ως εργάτες γης.

Η οικονομική διαφορά που είχαν με το θύμα και ήταν ο λόγος που οδήγησε στη δολοφονία του, προκύπτει πως ήταν ένα ποσό μεταξύ 100 – 200 ευρώ.

Η δικογραφία έχει σταλεί ήδη στην εισαγγελία της Καλαμάτα και από στιγμή σε στιγμή αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία