Ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού έστειλε το δικό του μήνυμα, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράστασή του.

Ο Αριστείδης Καμπανός, ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη, που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν, ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του και έδωσε το δικό του μήνυμα.

«Με συγκίνησε ο κόσμος, οι εκδηλώσεις αγάπης, συμπαράστασης και πήρα θάρρος και κουράγιο, για να συνεχίσω αυτόν τον αγώνα που έβαλα σκοπό, και να μην μείνει μόνο στα λόγια, να γίνει και πράξη. Να μην υπάρχει βία στα γήπεδα και εκτός γηπέδων να είναι αγαπημένοι και μονιασμένοι για να βλέπουμε αγώνες χαράς. Είμαι συγκινημένος από την υποδοχή τους, δεν την περίμενα, ήταν και από τις δύο πλευρές αυθόρμητο», δήλωσε αρχικά κ. Αριστείδης Καμπανός.

«Τη δύναμη μου τη δίνει ο Θεός, η οικογένεια, το συγγενικό περιβάλλον και φυσικά όλος αυτός ο κόσμος και η στήριξή του. Βλέπω μία αχτίδα, μέσα σε αυτόν τον εμφύλιο σπαραγμό και αυτό μου δίνει δύναμη»

»Συλληπητήρια θέλω να πω σε αυτά τα παιδιά, χάσανε την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα διαμάντι και να κάνουν έναν πολύ καλό και άξιο φίλο. Δεν θέλω εκδίκηση, θέλω δικαίωση, ό,τι πει η δικαιοσύνη», κατεληξε.