Κακώσεις σε δύο σημεία του σώματός του έφερε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Μεταξουργείο με τη μηχανή του. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες για το πόρισμα του ιατροδικαστή, το θύμα έφερε κακώσεις κεφαλής και ειδικά σε πρόσωπο και θώρακα.

Το παραπάνω γίνεται γνωστό εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων. Ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή, τα ξημερώματα του Σαββάτου, 29 Ιανουαρίου, μετά από σφοδρή σύγκρουση με φορτηγό και ενώ ο ίδιος οδηγούσε τη μηχανή του.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στην Αθήνα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηθοποιός κινείτο με τη μηχανή του στο Μεταξουργείο. Ξαφνικά, λίγο μετά τις 06:30, συγκρούστηκε με φορτηγό που μάζευε τα μπάζα από τους δρόμους της περιοχής.

Το φορτηγό κατέβαινε τη Δεληγιώργη και η μηχανή του ηθοποιού κινείτο, σύμφωνα με πληροφορίες, στην οδό Κεραμεικού. Στο σημείο που συναντιούνται οι δρόμοι υπάρχει «STOP» το οποίο, σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, δεν τηρήθηκε. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη, ενώ η Τροχαία διερευνά το τροχαίο δυστύχημα.