Τεράστιες είναι οι καταστροφές που έχουν προκληθεί από την έκρηξη στη Συγγρού, όχι μόνο στο κτίριο στον αριθμό 3 όπου έγινε, αλλά και στο διπλανό, στον αριθμό 5. Άλλωστε, όλη η περιοχή θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο αφού τζαμαρίες έχουν σπάσει σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων, ενώ υπάρχουν ζημιές και σε αυτοκίνητα.

Ο τραυματίας από την έκρηξη έχει μεταφερθεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ενώ άλλοι δύο άνθρωποι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αντιμετώπισαν προβλήματα με την αναπνοή τους λόγω αναθυμιάσεων.

Η συγκλονιστική μαρτυρία

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ιδιοκτήτη σχολή χορού που βρίσκεται στο κτίριο της Λεωφόρου Συγγρού 5. Ο συγκεκριμένος αποκάλυψε ότι πήραν τηλέφωνο την ιδιοκτήτρια του κτιρίου στον αριθμό 3 και τους ενημέρωσε ότι εκεί βρίσκεται ο αδερφός της, ο οποίος είναι και ο τραυματίας από την ισχυρή έκρηξη.

Μιλώντας στο in και την Αλεξάνδρα Τάνκα, ο ιδιοκτήτης χορού είπε: «Είδαμε από την τηλεόραση ότι έγινε μια μεγάλη έκρηξη. Επειδή έχουμε τη σχολή χορού στο διπλανό κτίριο από το σημείο που έγινε η έκρηξη, ήρθα κατευθείαν εδώ. Μίλησα με τον προϊστάμενο της Πυροσβεστικής και ανεβήκαμε επάνω και είδαμε ότι οι ζημιές είναι τεράστιες. Μύριζε πολύ έντονα υγραέριο και είδα ότι υπάρχει ένας μεγάλος κρατήρας που έχει ανοίξει μια πολύ μεγάλη τρύπα, είναι όλα γκρεμισμένα, έχουν σπάσει τα πάντα κι έπειτα ήρθε ενημέρωση στην Πυροσβεστική να εκκενώσει το κτίριο γιατί υπάρχει διαρροή υγραερίου.

Ενημερώσαμε την ιδιοκτήτρια του διπλανού κτιρίου που έγινε η έκρηξη, μας είπε ότι ο αδερφός της ήταν σε εκείνο το σημείο, ενημερώσαμε τις Αρχές, τον βρήκαν τον άνθρωπο, είναι ο Α.Π., ο οποίος ήταν εκεί, τον έβγαλαν με εγκαύματα, ήταν τραυματισμένος και τον μετέφεραν στο Λαϊκό Νοσοκομείο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από