Ενώπιον των Αρχών θα βρεθεί σήμερα ο 37χρονος ιερέας από τα Κάτω Πατήσια, ο οποίος έχει συλληφθεί για τον βιασμό ανήλικης.

Να σημειώσουμε ότι ο συλληφθέντας κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση από όπου και θα ξεκινήσει για να απολογηθεί.

Τα… ρίχνει στην ανήλικη και την οικογένειά της

Όπως είχε μεταδώσει ο Alpha, ο κατηγορούμενος θα ισχυριστεί ότι πίσω από την καταγγελία της ανήλικης, κρύβονται οικονομικά κίνητρα.

«Βοηθούσα την οικογένεια της ανήλικης με πόρους του φιλόπτωχου ταμείου και με όποιον τρόπο μπορούσα ως ιερέας. Όταν σταμάτησαν οι δωρεές που έκανα στην οικογένειά της, επειδή είχαν ανάγκη και άλλοι ενορίτες, τότε πιστεύω ξεκίνησε να μπαίνει στο μυαλό της η ιδέα να με καταγγείλει στις αρχές προκειμένου να με εκβιάζει», υποστήριξε ο ιερέας και αυτά αναμένεται να πει στις Αρχές.

«Η ανήλικη, είτε επειδή είμαι ένας ιερέας προσιτός σε όλους είτε επειδή επιδίωκε κάτι παραπάνω από εμένα, ίσως με είχε ερωτευτεί. Και επειδή δεν ενέδωσα, θέλησε να με καταγγείλει», είπε.

«Η καταγγελία δεν ευσταθεί και είναι ψευδής. Είμαι πατέρας τριών παιδιών που λατρεύω και αγαπώ, ενώ σιχαίνομαι τους βιαστές. Εάν υποτεθεί πως είμαι βιαστής γιατί να επιλέξω να κάνω αυτές τις πράξεις μέσα στον ιερό ναό που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο με την πρόσβαση στο γραφείο ιερέων ανοιχτή ενώ υπάρχει κλειστό κύκλωμα με κάμερες;», αναρωτήθηκε.

Να σημειώσουμε ότι ο δικηγόρος του ιερέα έχει παραιτηθεί από την υπεράσπισή του.

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις που έκανε η ανήλικη

Η ανήλικη, παράλληλα, κατήγγειλε πως φοβόταν να μιλήσει για τα όσα βίωνε καθώς ο ιερωμένος την απειλούσε, ακόμα και με τη ζωή της.

«Μου έλεγε πως δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί θα με σκοτώσει» και «δεν πρέπει να το μάθει κανείς γιατί αλλιώς θα κινδυνεύσεις» είπε η ανήλικη.

«Η αλήθεια είναι ότι έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα από το φόβο μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήθελα κάτι να κάνω αλλά φοβόμουνα πάρα πολύ. Φοβόμουνα πάρα πολύ. Ήμουν διαλυμένη. Ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν βίασε απλά το σώμα μου, αλλά βίασε την ψυχή μου», τόνισε στην κατάθεσή της.

«Δεν μπορούσα άλλο, όλο αυτό τον πόνο, όλο αυτό τον φόβο και έτσι ήρθαμε και ήρθα να το καταγγείλω. Και μετά το είπα και στην μητέρα μου και έχω αρχίσει να νιώθω πάρα πολύ δυνατή και να δίνω δύναμη στον εαυτό μου για να καταφέρω να τιμωρήσω, όχι να τιμωρήσω δεν είναι ωραία έκφραση αυτό που λέω, να πάθει σε εισαγωγικά αυτός ο άνθρωπος αυτό που πρέπει γιατί με βίασε. Με βίασε, με βίασε ενώ δεν το ήθελα. Δεν το ήθελα αυτό το πράγμα», πρόσθεσε.