Η Δέσποινα Βανδή όχι μόνο είναι ερωτευμένη με τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά τον βοηθάει και στις θεατρικές του δραστηριότητες.

Η ερμηνεύτρια πήγε την πρεμιέρα της παράσταση «Κόκκινα Φανάρια» στον πολυχώρο Cartel και απόλαυσε αυτό το υπέροχο έργο που σκηνοθέτησε ο σύντροφός της.

Αυτό που λίγοι πρόσεξαν είναι ότι η Δέσποινα Βανδή βοήθησε και πρακτικά στην υλοποίηση της παράστασης.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Love it η Δέσποινα Βανδή έδωσε σε ηθοποιούς της παράστασης ρούχα που έχει φορέσει στο παρελθόν η ίδια σε συναυλίες της. Πρόκειται για σέξι και φανταχτερά κομμάτια που ταιριάζουν στο στόρι και στο dress code της θεατρικής παραγωγής.

Δείτε το βίντεο

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Vidcast: Στα Σχοινιά