Σε σοκ βρίσκεται η κοινωνία της Σάντα Λουτσία στη Φλόριντα. Ενα ζευγάρι αστυνομικών, ο Κλέιτον Όστιν και η Βικτόρια Πατσέκο, οι οποίοι υπηρετούσαν και στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε ένα 48ωρο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ο Διοικητής της Αστυνομίας της Σάντα Λουτσία έλαβε ένα τηλεφώνημα που τον ενημέρωνε για μια απόπειρα αυτοκτονίας στην περιοχή του. «Οταν έφτασα εκεί βρήκα τον βοηθό μου τον Κλέιτον μέσα στα αίματα και την Βικτόρια, επίσης μέλος της δυναμής μας, σοκαρισμένη».

Ο νεαρός Κλέιτον μεταφέρθηκε στο νοσοκομεία, όπου κρατήθηκε στη ζωή για 48 ώρες με μηχανήματα. Οταν οι γιατροί ενημέρωσαν την σύντροφό του ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός και θα έπρεπε να τον βγάλουν από την μηχανική υποστήριξη, η Βικτόρια έφυγε για το σπίτι της, όπου σχεδόν 24 ώρες μετά, αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό της όπλο, αφήνοντας ορφανό το μόλις ενός μηνός γιό τους.

Φωτό από Daily Mail

Ο Σερίφης δήλωσε πως τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό συμβάν δεν είναι γνωστά δηλώνοντας πως «κανείς δεν γνωρίζει τι πήγε στραβά το βράδυ της πρωτοχρονιάς. Κανείς δεν γνωρίζει τι είναι αυτό που όπλισε το χέρι ενός νέου ανθρώπου να αφαιρέσει την ζωή του. Αυτό, όμως που μπορούμε να διδαχτούμε είναι όσο μεγάλο και αν είναι το πρόβλημα μπροστά μας, για όλα υπάρχουν λύση. Η αυτοκτονία δεν λύνει προβλήματα. Τα πολλαπλασιάζει».  Το ζευγάρι άφησε ορφανό το μόλις ενός μηνός μωρό τους.

Το μόλις ενός μηνός μωρό τους / Φωτό από Daily Mail

Ο Κλέιτον Όστιν ήταν βετεράνος πεζοναύτης, ελεύθερος σκοπευτής. Οι Όστιν και Πατσέκο είχαν γίνει γονείς για πρώτη φορά στα μέσα του Νοεμβρίου.