«Οι Απαράδεκτοι», η εμβληματική κωμική σειρά του MEGA που έγραψε ιστορία, ξαναζούν τις πιο απίθανες και ξεκαρδιστικές καταστάσεις το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, στις 21:00, με τη μετάδοση του πρώτου επεισοδίου.

Η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης, η θρυλική παρέα που δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, δίνουν ξανά ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο τους λάτρεψε από την πρώτη στιγμή που βγήκαν στον αέρα, στις 18 Σεπτεμβρίου 1991.

Στο πρώτο επεισόδιο, με τίτλο «Κάνε μου λιγάκι μμμ», η Δήμητρα νιώθει πως ο Σπύρος δεν της δίνει σημασία και την παραμελεί. Έτσι, ο Γιάννης αναλαμβάνει να τη μάθει «Πώς μια παντρεμένη νοικοκυρά μπορεί να κάνει τον άντρα της τούρμπο».

Τα μαθήματα, όμως, γίνονται πράξη με… κατά λάθος αποδέκτη τον διαχειριστή Χαλακατεβάκη! Τη σκυτάλη παίρνει ο Βλάσσης, και η Δήμητρα από σέξι γίνεται αυταρχική. Ο Βλάσσης και η Ρένια κάνουν αμέτρητες πρόβες για διαφημιστικό αντρικής κολόνιας. Θα καταφέρουν να κλείσουν συμφωνία με μια μεγάλη εταιρεία;

Όλα τα επεισόδια της σειράς έχουν υποστεί επεξεργασία και θα προβληθούν με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.

Στους «Απαράδεκτους» πρωταγωνιστούν οι: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Βλάσσης Μπονάτσος, Ρένια Λουιζίδου και Βασίλης Χαλακατεβάκης.

«Οι Απαράδεκτοι» ζωντανεύουν τις πιο όμορφες τηλεοπτικές αναμνήσεις στο MEGA!

#OiAparadektoi