Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από τη δολοφονία στη Γλυφάδα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, ακούγονται και οι πυροβολισμοί που έριξε στο θύμα, αφού του κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές, ο 51χρονος που είχε στήσει καρτέρι στον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του.

Βίντεο – ντοκουμέντο

Μιλώντας στο ίδιο κανάλι η Εύα Ντογιάκου, συνήγορος της μητέρας του δράστη, είπε πως «πρόκειται για μια τραγωδία. Η μητέρα του δράστη είναι συγκλονισμένη. Έχει να θρηνήσει για τον περισσότερα από 20 χρόνια σύντροφο της, ενώ βρίσκεται και ενώπιον της ομολογίας του γιού της για το έγκλημα».

«Εξ όσων μου μετέφερε η ίδια, δεν υπήρξαν μεταξύ τους εντάσεις και προβλήματα και για αυτό δεν αναμενόταν κάποια τέτοια ενέργεια, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία», συμπλήρωσε η δικηγόρος.

Όπως τόνισε η κ. Ντογιάκου, το θύμα ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος, πολύ γνωστός στη Γλυφάδα, που βοηθούσε πολλούς ανθρώπους, μεταξύ των οποίων στο παρελθόν και τον ίδιο τον δολοφόνο του.

Ερωτηθείσα εάν η μητέρα του δράστη θα κινηθεί και νομικά εναντίον του γιού της, η δικηγόρος είπε πως αυτό που είναι δεδομένο για την ώρα είναι πως «δεν μπορεί να αποδεχθεί αυτή την πράξη ούτε το ηθικό σύστημα της οικογένειας μπορεί να αποδεχθεί ότι συνέβη».

Τον παρακαλούσε να σταματήσει κι αυτός τον μαχαίρωνε

Σημειώνεται πως το μίσος δράστη ήταν τέτοιο που δεν άκουσε τις εκκλήσεις του 66χρονου να σταματήσει. Ο 51χρονος βρισκόταν για περίπου ένα λεπτό πάνω από τον 66χρονο και τον μαχαίρωνε.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Ασκληπιείου της Βούλας, όπου μεταφέρθηκε ο άτυχος άνδρας, τα έχασαν όταν αντίκρισαν τα τραύματα του. Στην περιοχή της κοιλιάς του θύματος, δεν θα ήταν υπερβολικό να πει κάποιος ότι δεν διακρίνονταν ούτε μια σπιθαμή από το δέρμα του. Κυριολεκτικά ο δράστης ξεκοίλιασε τον 66χρονο άνδρα.

Ο 51χρονος δεν έμπηγε το μαχαίρι μόνο βαθιά στο σώμα του 66χρονου, αλλά το έστριβε με και με μανία.

Ο δράστης που αγόρασε το στρατιωτικό μαχαίρι από το κέντρο της Αθήνας, φαίνεται να είχε αποφασίσει πριν λίγες ημέρες να προχωρήσει στην αποτρόπαια ενέργεια του και σχεδίασε με κάθε λεπτομέρεια το φονικό του.