Με τους «χαμένους» του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ, Παύλο Χρηστίδη, Χάρη Καστανίδη και Παύλο Γερουλάνο επικοινώνησε ο Νίκος Ανδρουλάκης ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου.

Να συμβάλλουν στη μαζικότητα

Σύμφωνα με το επιτελείο του, ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τους συνυποψηφίους του να συμβάλλουν με τις δυνάμεις τους στη μαζικότητα της συμμετοχής των πολιτών και στον δεύτερο γύρο, σημειώνοντας ότι έτσι θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η μεγάλη δυναμική που ήδη αναπτύσσει η παράταξη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τους ευχαρίστησε για την προεκλογική εκστρατεία που διεξήχθη σε πλαίσια αξιοπρέπειας και πολιτικού πολιτισμού και τόνισε ότι την επόμενη ημέρα θα είναι όλοι μαζί, για να αγωνιστούν για να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστής στην πολιτική ζωή του τόπου.

Αντίστοιχη επικοινωνία του Νίκου Ανδρουλάκη θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ώρες και με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος στις 4μμ θα ανακοινώσει επισήμως τι θα πράξει ενόψει του δεύτερου γύρου, με τις ως τώρα ενδείξεις να τείνουν προς στήριξη Ανδρουλάκη από μεριάς Λοβέρδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης Καστανίδης χτες περιορίστηκε να ευχηθεί «καλή τύχη» και στους δύο υποψήφιους προέδρους που πέρασαν στο δεύτερο γύρο, τους κ.κ. Ανδρουλάκη και Παπανδρέου, ενώ και ο Παύλος Γερουλάνος δεν άνοιξε τα χαρτιά του λέγοντας μάλιστα ότι οι ψηφοφόροι του δεν περιμένουν υποδείξεις για το τι θα κάνουν στο δεύτερο γύρο.