Τραγικό θάνατο από το χέρι της ίδιας του της αδερφής φαίνεται να βρήκε ο 34χρονος άνδρας στο Νέο Ηράκλειο το πρωί της Τρίτης.

Παρ΄όλο που αρχικά οι αρχές εκτιμούσαν πως εκείνος ήταν που πάτησε τη σκανδάλη σημαδεύοντας την αδελφή του, τελικά από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκύπτει το αντίθετο.

Συγκεκριμένα προκύπτει πως η 29χρονη  πυροβόλησε τον αδελφό της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή δείχνουν πως ο άνδρας φέρεται να έχει δεχθεί πυροβολισμό από απόσταση, ως εκ τούτου δεν είναι αυτός που πυροβόλησε πρώτος.

Τα δύο αδέλφια εντόπισε νεκρά σε μια λίμνη αίματος, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οικογενειακή πολυκατοικία στην οδό Ολυμπίας στο Νέο Ηράκλειο, ο αδελφός τους.

Αρχικά εξετάστηκαν διάφορα σενάρια με το πιο πιθανό, όπως έλεγαν αστυνομικές πηγές, να είναι πως ο αδερφός σκότωσε την αδερφή του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ωστόσο τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή το ανατρέπουν το εν λόγω σενάριο καθώς σύμφωνα με αυτά, η 29χρονη δολοφόνησε τον αδελφό της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της.

Ακόμη ένα τραγικό σημείο της υπόθεσης είναι πως τα δύο νεκρά αδέρφια εντόπισε μέσα στο διαμέρισμα ο τρίτος αδερφός ο οποίος ειδοποίησε και τις αρχές.