Ο Ταμάς Μπογκνάρ από την Ουγγαρία είναι ο εκλεκτός της ΚΕΔ για το μεγάλο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο 43χρονος, που ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA, επελέγη για το αθηναϊκό ντέρμπι, θα έχει δε ως βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπάλαζ Μπούζας, Θεόδωρο Γεωργίου (ουγγρικής υπηκοότητας με ελληνική καταγωγή), στο VAR τον Κάταλανιν Κούλτσαρ με τον Νικολακάκη, ενώ τέταρτος θα είναι ο Φωτιάς.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπογνκάρ θα έλθει στη χώρα μας, καθώς έδωσε το «παρών» στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1 για τη 13η αγωνιστική της Super League το Σεπτέμβριο του 2020, ενώ διαιτήτευσε και στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ για τους ομίλους του Europa League.

Κατά τα άλλα, ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος επελέγη για το ΟΦΗ – Ολυμπιακός με VAR τον Καραντώνη. Ο Γιώργος Τζοβάρας στο Άρης – Αστέρας Τρίπολης, ο βούλγαρος Γκιόργκι Καμπάκοφ στο Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης, ενώ στο Ιωνικός – ΠΑΟΚ θα είναι ο Τζήλος με τον Ευαγγέλου.