Ενταση επικράτησε το πρωί της Δευτέρας στο σημείο που έχασε τη ζωή της η 8χρονη στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το όχημα ενός από τα μέλη της οικογένειας του άτυχου παιδιού χτύπησε πάνω στη σιδερένια πόρτα του εργοστασίου, ενώ είχε προηγηθεί και ρίψη καφέ σε εργαζόμενο.

Τα πνεύματα λίγο αργότερα ηρέμησαν, ενώ στο σημείο βρίσκονται το Λιμενικό και αστυνομικές δυνάμεις.

Τα ερωτήματα για το πώς έχασε την ζωή του το μικρό κορίτσι είναι πολλά και η οικογένεια ζητάει να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου, με το παιδάκι να βρίσκει ακαριαίο θάνατο και οι αρχές τώρα, προσπαθούν να διαπιστώσουν κάτω από ποιες συνθήκες ακριβώς έγινε ο εγκλωβισμός της 8χρονης. Το τραγικό περιστατικό, κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας στην είσοδο του εργοστασίου και οι εικόνες είναι πράγματι σκληρές.

Το βίντεο – ντοκουμέντο

Όπως φαίνεται σε βίντεο – ντοκουμέντο του MEGA, η 8χρονη έχει καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπάρχει στην είσοδο του εργοστασίου, το απόγευμα της Τετάρτης, να περνά τη μεταλλική συρόμενη πόρτα η οποία εκείνη τη στιγμή βρίσκεται αρκετά μακριά της.

Στο δεύτερο καρέ, η φορά του σώματος της 8χρονης είναι προς την λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι και φαίνεται πως το κοριτσάκι έχει αντιληφθεί ότι η πόρτα κλείνει και προσπαθεί να φύγει από το προαύλιο.

Άγνωστο γιατί η ανήλικη δεν βγαίνει αμέσως από την κεντρική πύλη. Πλέον, ο χρόνος μετρά αντίστροφα και η πόρτα έχει σχεδόν κλείσει. Δευτερόλεπτα μετά, η 8χρονη θα εγκλωβιστεί στη βαριά μεταλλική πόρτα.

Το σωματάκι της είναι ανάμεσα στην μεταλλική πόρτα και την τσιμεντένια περίφραση. Ζητά βοήθεια, όμως κάνεις δεν την ακούει…