Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Άρσεναλ για την Premier League μετά την επιστροφή από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και φαίνεται πως ο Κώστας Τσιμίκας πάει για βασικός κόντρα στους Κανονιέρηδες.

Ο έλληνας αμυντικός, που τα πήγε εξαιρετικά και με την εθνική ομάδα, επέστρεψε στο Μέρσεϊσαϊντ και όλα δείχνουν ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα στο ματς με την Άρσεναλ.

Ο λόγος είναι πως ο Άντι Ρόμπερτσον τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Σκωτίας με τη Δανία, η ανησυχία είναι έκδηλη στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ με την κατάστασή του και τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις επόμενες ημέρες.

Ο 27χρονος μπακ αποχώρησε από το ματς με τους Δανούς λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο και η συγκεκριμένη εξέλιξη αναστάτωσε τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Ρόμπερτσον θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Τσιμίκας θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του, ειδικά μετά την τρομερή σεζόν που πραγματοποιεί με τους Κόκκινους σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί.