Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον 39χρονο ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε δολοφονήσει τη νονά του με πάνω από 40 μαχαιριές, καθώς -όπως έγινε γνωστό- 12 χρόνια πριν είχε σκοτώσει και άλλη γυναίκα.

Το πιο συγκλονιστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι το γεγονός πως το πρώτο θύμα του είναι η μητέρα του δικηγόρου του, ο οποίος μάλιστα είχε αναλάβει να τον υπερασπιστεί στην τωρινή υπόθεση.

Το χρονικό της δολοφονίας του 2009

Ήταν 12 Αυγούστου του 2009, όταν ο δράστης δολοφόνησε την 69χρονη μέσα στο σπίτι της. Η μητέρα του δικηγόρου, η οποία είχε να δώσει σημεία ζωής για δύο ημέρες, βρέθηκε σφαγμένη.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα gegonota.news, βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα στο πάτωμα ανάμεσα στο σαλόνι και την κουζίνα, μέσα σε λίμνη αίματος. Στο σώμα της έφερε 20 μαχαιριές.

Η πόρτα του διαμερίσματος δεν βρέθηκε παραβιασμένη, ενώ το ντύσιμο της γυναίκας και άλλα αντικείμενα που βρίσκονταν στο σημείο έδειχναν ότι ο δολοφόνος ήταν οικείο πρόσωπο στην ίδια.

Του άνοιξε την πόρτα, τον φιλοξένησε και τον κέρασε πριν δεχθεί το μένος του. Οι πολλαπλές μαχαιριές έδειχναν πάθος, μανία και μίσος από την πλευρά του δράστη, ο οποίος φέρεται από τον τρόπο που κινήθηκε ότι είχε προσχεδιάσει καλά την πράξη του, ενώ ενήργησε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παίρνοντας μαζί του και το όπλο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η 69χρονη έμενε στο ίδιο κτίριο με τους παππούδες του δράστη. Γι΄αυτό δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, καθώς η γυναίκα άνοιξε την πόρτα σε ένα πρόσωπο γνωστό της.