To «X Factor», το μουσικό talent show που αποτελεί παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο, έρχεται στο MEGA με μία παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών, θεαματικές ερμηνείες, καταξιωμένους κριτές αλλά και χρηματικό έπαθλο που για πρώτη φορά στην Ελλάδα σπάει το φράγμα των 100.000 ευρώ.

Όπως αποκάλυψε αποκλειστικά η εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη σήμερα στο MEGA, ο πρώτος νικητής του «X Factor» θα κερδίσει το υψηλότατο χρηματικό έπαθλο που αγγίζει τα 150.000 ευρώ. Ακόμα, θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία.

Για πρώτη φορά επίσης σε ελληνικό τηλεοπτικό talent show θα υπάρχει χρηματικό έπαθλο και για τον δεύτερο νικητή, το οποίο ανέρχεται στα 50.000 ευρώ.

Το ενδιαφέρον για το «X Factor», λίγες μόλις μέρες μετά το άνοιγμα των συμμετοχών, είναι ήδη πολύ υψηλό. Οι δηλώσεις ανέρχονται μέχρι αυτήν τη στιγμή στις 4.300, από καλλιτέχνες και μπάντες που έχουν πάθος για τη μουσική και φιλοδοξούν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να αλλάξουν τη ζωή τους.

To «Χ Factor» έρχεται στο MEGA και αναζητά τον επόμενο σούπερ σταρ της χώρας. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο www.megatv.com/xfactor ή στο 210 7546400 (με χρέωση βάσει τιμοκαταλόγου του τηλεπικοινωνιακού παρόχου).

Δείτε παρακάτω πρώτοι το trailer