Οργή αλλά και πολλά αναπάντητα ερωτήματα έχει προκαλέσει ο θάνατος του 47χρονου ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, που οδηγούσε 20χρονος.

Ο άτυχος ντελιβεράς, πατέρας δύο παιδιών, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο λίγο μετά την παράσυρσή του από το αυτοκίνητο λίγο πριν τα μεσάνυχτα Σαββάτου προς Κυριακή.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που κομμάτια της μοτοσικλέτας βρέθηκαν μέχρι και 200 μέτρα μακριά, ενώ ένα τμήμα μάλιστα της μηχανής παρέμενε καρφωμένο κάτω από το σπορ αυτοκίνητο.

Τα λίγα λουλούδια, που άφησαν φίλοι του στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Γ. Παπανδρέου, δεν μπορούν να απαλύνουν τον πόνο της οικογένειάς του, των δύο παιδιών του και της μητέρας του, που έμαθε τα κακά μαντάτα λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, τις οποίες γνωρίζει και η μητέρα του, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o 20χρονος έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και έκανε κόντρα με άλλο, πολυτελές όχημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε παραβιάσει αρκετά κόκκινα φανάρια. Σε ένα από αυτά είχε την ατυχία να διέρχεται κανονικά ο 47χρονος διανομέας.

Το ασθενοφόρο μετέφερε τον 47χρονο στο Ιπποκράτειο Nοσοκομείο αλλά ήταν πολύ αργά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 21χρονος οδηγός του ΙΧ αμέσως μετά το τροχαίο εγκατέλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο τον 47χρονο και απομακρύνθηκε πεζός από το σημείο. Έπειτα από ανθρωποκυνηγητό, τελικά εντοπίστηκε σε κοντινό πεζόδρομο και συνελήφθη.