Συνταρακτικές αποκαλύψεις, οι οποίες αναμένεται να φέρουν τα πάνω – κάτω στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, έφερε στη δημοσιότητα η Αγγελική Νικολούλη στην πρώτη εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στο MEGA.

Η εκπομπή εντόπισε και επικοινώνησε με φίλη του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με την οποία φέρεται να διατηρούσε επαφές ακόμα και λίγες ημέρες πριν την φρικιαστική δολοφονία της Καρολάιν, μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι διατηρούσε σχέση με τον πιλότο, ωστόσο αυτή σταμάτησε πριν εκείνος γνωρίσει την Καρολάιν, ενώ αποκάλυψε πως ο συζυγοκτόνος ήρθε ξανά σε επαφή μαζί της το τελευταίο εξάμηνο, με το τελευταίο «ραβασάκι» να της το στέλνει δύο εβδομάδες πριν δολοφονήσει τη γυναίκα του, δίπλα στην 11 μηνών -τότε- κόρη τους, τη Λυδία.

«Όντως υπήρχε μία σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016. Έκτοτε δεν είχα απολύτως καμία επαφή» είπε αρχικά η γυναίκα, η οποία μετά τα γεγονότα μετακόμισε σε άλλη πόλη της Ελλάδας, ενώ σε ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη, αν είχε συναντήσει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, το τελευταίο χρονικό διάστημα, που όπως έχει γίνει γνωστό η σχέση του με την Καρολάιν είχε προβλήματα, εκείνη απάντησε πως «δεν έχουμε βρεθεί και μπορεί ο καθένας να ελέγξει το οτιδήποτε, τα μηνύματά μου, τα email μου, τις κλήσεις μου, το που ήμουν».

Παράλληλα εξηγεί πως «μετάνιωσα τόσο πολύ γι’ αυτό που είχε συμβεί τότε και ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός στη ζωή μου, δεν θα έβαζα ποτέ ξανά σε κίνδυνο την οικογένειά μου. Δεν έχει έρθει κανείς (σ.σ από την αστυνομία) σε επαφή μαζί μου».

Ακόμα, ερωτηθείσα αν είχε σχέση με τον Μπάμπη όσο εκείνος ήταν με την Καρολάιν, εκείνη απάντησε πως «αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν το γνώριζα, εγώ είχα την εντύπωση ότι είχαν γνωριστεί το επόμενο Πάσχα, αν είχαν γνωριστεί αυτούς τους δυο μήνες πριν το τελειώσουμε εμείς αυτό δεν το γνωρίζω».

Προσπαθούσε να με χωρίσει…

Ένα ακόμα περιστατικό που μπορεί να ρίξει «φως» στον χαρακτήρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είναι το γεγονός ότι προσπαθούσε με δόλιους τρόπους να χωρίσει την γυναίκα, με την οποία διατηρούσε σχέση, από τον άντρα της.

«Εκείνος είχε θυμώσει πάρα πολύ μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω το γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω αυτό. Ήταν μία επιπολαιότητα, από τον τρόπο που με προσέγγισε από την επίμονή του» λέει στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και συμπληρώνει:

«Εγώ δεν είχα καμία συνάντηση με τον Μπάμπη, από διάφορα σημειώματα φαίνεται ότι προσπαθούσε να με δει. Τα έχω κρατήσει όλα αυτά τα χειρόγραφα σημειώματα, αλλά και σελίδες που έχει γράψει στον υπολογιστή. Κάποιος έστελνε SMS στον σύζυγό μου γι’ αυτή τη σχέση. Είμαι σίγουρη ότι τα έστελνε ο Μπάμπης στην προσπάθειά του να με κάνει να χωρίσω».

«Τελειώσαμε Ιούνιο και μετά από την πολλή επιμονή του βρεθήκαμε μαζί έναν Σεπτέμβριο, γιατί έκλαιγε μέσα στο λεωφορείο και μου έλεγε ‘σε παρακαλώ να σε δω για δέκα λεπτά μόνο’. Βρεθήκαμε δέκα λεπτά να μιλήσουμε και την επόμενη μέρα ο σύζυγός μου έλαβε συνομιλίες στο κινητό του που του έλεγε ότι ‘βρέθηκαν εχθές στο τάδε σημείο’. Πώς πρόλαβε και το έμαθε; Κατάλαβα ότι ήταν αυτός από τον τρόπο που έγραφε στα SMS. Δεν έμεινε μόνο σε αυτό, ο σύζυγός μου βρήκε στο ταχυδρομικό κουτί του κάποιες φωτογραφίες» εξηγεί.

Τα περίεργα σημειώματα

Όπως αποκαλύπτει η γυναίκα, τον τελευταίο καιρό είχε προσπαθήσει -και πάλι με χειρόγραφα σημειώματα- να έρθει σε επαφή μαζί της.

«Το τελευταίο εξάμηνο είχε προσπαθήσει και πάλι να έρθει σε επαφή μαζί μου. Έκανε όμως ένα λάθος, έγραφε χειρόγραφα σημειώματα. Μου έλεγε ‘δεν μου δίνεις σημασία’, ‘έχω προσπαθήσει τόσες φορές’, ‘σε παρακαλώ να βρεθούμε και δεν το θες’, ‘είσαι αδιάφορη’».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το τελευταίο σημείωμα της το έστειλε δύο εβδομάδες πριν δολοφονήσει την Καρολάιν.

Η Καρολάιν που τα ήξερε όλα

Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εκεί. Η γυναίκα επιβεβαιώνει την πληροφορία, ότι η άτυχη Καρολάιν γνώριζε για την ύπαρξη τρίτου προσώπου.

«Μου είπε ‘βρήκε η Καρολάιν στο tablet μου φωτογραφίες σου και της είπα ότι τις έσβησα, ενώ εγώ δεν τις είχα σβήσει και τις ξαναβρήκε’ μου είχε πει παλαιότερα» τονίζει η γυναίκα.

«Όταν έστησε πριν από χρόνια το σκηνικό για να με κάνει να χωρίσω, κατάλαβα ότι δεν πάει καλά και δεν έχει όρια. Αυτό κατάλαβα τότε, αλλά να φτάσει να κάνει φόνο;» διερωτάται και συνεχίζει:

«Όλο αυτό δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Και τώρα λέω δεν μπορεί, μήπως είναι κάτι άλλο πίσω από αυτό το πράγμα. Μήπως είναι κάτι άλλο που τον ανάγκασε να κάνει αυτό το πράγμα»

Τέλος, ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να τον συναντήσει ποτέ στη φυλακή. «Με τίποτα, δεν έχω κλονιστεί περισσότερο στη ζωή μου, είναι αδιανόητο αυτό το πράγμα» καταλήγει.