Εύκολο έργο είχε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού απέναντι στην Γλυφάδα, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν του ΑΝΟΓ με 17-3, για την 3η αγωνιστική της Α1 πόλο.

Οι Πειραιώτες μετέτρεψαν σε παράσταση για ένα ρόλο το παιχνίδι του πρωταθλήματος και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην κοινή προετοιμασία με την Προ Ρέκο, την οποία θα φιλοξενήσουν στο μεγάλο λιμάνι για την ερχόμενη εβδομάδα.

Από την αρχή δυνατά

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με την Γλυφάδα, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου μπήκαν από την αρχή δυνατά και έκλεισαν το πρώτο οκτάλεπτο μπροστά στο σκορ με 6-0.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό στο +7 (9-2), με τους Ερυθρόλευκους να συνεχίζουν με το πόδι καρφωμένο στο γκάζι και στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάνουν στο επιβλητικό 17-3, το οποίο αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα και τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Το ντεμπούτο του με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, πραγματοποίησε ο Μάρκο Μπίγιατς που επελέγη από τον Θοδωρή Βλάχο μαζί με τον Τζούρο Ράντοβιτς, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Φίλιπ Φιλίποβιτς και Άντρο Μπούσλιε.

Tα οκτάλεπτα: 0-6, 2-3, 1-3, 0-5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος):Μπίγιατς, Γραμματικός 1, Ράντοβιτς 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Χρυσοσπάθης 1, Σύρμας, Γκίλλας 4, Μαθιόπουλος

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Κουρούβανης, Τζελάτης, Μαυρωτάς, Πούρος, Χατζηκυριακάκης 1, Δουρίδας, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος, Φωτεινάκης, Μιγιούσκοβιτς 1, Ηλιόπουλος, Μπελέσης 1, Γαλάνης

Τα αποτελέσματα:

Σάββατο 16/10

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 10-15

Χίος-Πανιώνιος 3-17

Απόλλων Σμύρνης-Άρης 23-8

Εθνικός-Παλαιό Φάληρο 12-11

Χανιά-Υδραϊκός 8-9

Γλυφάδα-Ολυμπιακός 3-17

Περιστέρι-Βουλιαγμένη (18:00)

Βόλος-Παναθηναϊκός (18:00)