Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (17/10, 21:00), θα δούμε την Μαργαρίτα να συνέρχεται και να αρχίζει να αναζητά τον Αλέξη, χωρίς όμως να μπορεί να τον βρει στο τηλέφωνο.

Την ίδια ώρα, η Αρετή αρχίζει να εντοπίζει διαφορές στη συμπεριφορά του Στάθη και μοιράζεται τους προβληματισμούς της με τον Στέφανο.

Εκείνος με τη σειρά του, προειδοποιεί τον Στάθη πως αν πληγώσει τη μητέρα του, θα του γυρίσει την πλάτη. Ο Στάθης στριμώχνεται και ζητά από την Ιουλία να αραιώσουν τις συναντήσεις τους, μέχρι να καταλαγιάσουν οι υποψίες της Αρετής.

Η Χάιδω προειδοποιεί τον Λυκούργο να κρατήσει μακριά του τη Μέλπω, πιστεύοντας πως θα τον βάλει σε μπελάδες.

Η Άννα ξεγελάει τον Δημήτρη με την υποτιθέμενη έκτρωση και αρχίζει να ονειρεύεται ένα διαφορετικό μέλλον με τα λεφτά που του άρπαξε.

Τι θα γίνει όταν η Μυρτάλη επιστρέψει στη Μάνη;

Δείτε παρακάτω ένα αποκλειστικό απόσπαμα

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ

Guest: Μαρία Φιλίππου

Και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης

Φιλική συμμετοχή: Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star: Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021