Πέντε μήνες μετά τη δολοφονία της 29χρονης Καρολάιν από τον 33χρονο συζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ολοκληρώθηκε η κύρια ανάκριση για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Τις επόμενες ημέρες ο φάκελος της δικογραφίας θα διαβιβαστεί σε εισαγγελέα που θα προτείνει την παραπομπή ή μη σε δίκη του 33χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και ακολούθως ο φάκελος θα διαβιβαστεί στο δικαστικό συμβούλιο για τη έκδοση βουλεύματος που θα σηματοδοτήσει και την αντίστροφη μέτρηση για τη δική.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του κατηγορουμένου τα τέλη Ιουνίου και την ολοκλήρωση του υλικού δικογραφίας, σύμφωνα με πληροφορίες εκλήθη από τον ανακριτή ο συνήγορος του κατηγορουμένου και υπέγραψε το πέρας της ανακρίσεως.

Κατά συνέπεια δεν προκύπτει η εμπλοκή δεύτερου προσώπου ή συνεργού στην υπόθεση με τα μέχρι τώρα στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα τελευταία στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτής από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε στοιχείο που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή περαιτέρω έρευνα.