Σοκάρει η μαρτυρία της Αθηνάς Μπέλλου στην Κοινωνία Ώρα MEGA, η οποία μαζί με μέλη της ΚΝΕ και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς,  δέχθηκε επίθεση από ακροδεξιούς στην πλατεία Ηλιούπολης στην Θεσσαλονίκη.

«Ήμουν μπροστά στην επίθεση. ενώ στεκόμασταν ήρεμα στο πεζοδρόμιο, ξαφνικά 10-15 άτομα εμφανίζονται στο απέναντι πεζοδρόμιο, ήρθαν προς τα πάνω μας. Ήταν απότομο, τρομακτικό. Με το σώμα τους έπεσαν πάνω μας, αλαλάζοντας. Ερχόντουσαν μέσα από τα στενά. Βλέπω δύο αλυσίδες να είναι στον αέρα. Κάποιοι τις κράδαιναν και τις έριξαν πάνω στα παιδιά. ήμουν τυχερή γιατί ήμουν στην γωνία του πεζοδρομίου. Ήταν βίαιοι, θρασύδειλοι, άνανδροι και ύπουλοι. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι ήθελαν να μας χτυπήσουν. Θα μπορούσαν να μας είχαν σκοτώσει» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Μπέλλου.

Όπως περιέγραψε η ίδια, στον τόπο της επίθεσης υπήρχαν και παιδιά, ενώ, συνέχισε, η επίθεση τερματίστηκε χάρη στην πάλη που έκαναν οι άνθρωποι που δέχθηκαν την επίθεση.

«Είναι δολοφονική συμμορία οι άνθρωποι» τόνισε για τους ακροδεξιούς που τους επιτέθηκαν, που όπως είπε, επρόκειτο για νεαρά άτομα».