Η νέα συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου, εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για την υπερασπιστική γραμμή που πρόκειται να ακολουθήσει από εδώ και στο εξής ο ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων, η έμπειρη ποινικολόγος ισχυρίστηκε:

«Ο εντολέας μου θέλει να ακουστεί δημόσια ότι είναι αθώος, ότι εξακολουθεί να εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη, που για εκείνον είναι μονόδρομος. Η δικαιοσύνη και η ζωή δεν έχει αδιέξοδα. Δηλώνει αθώος, πιστεύει πως η δικαιοσύνη θα εξετάσει τις καταγγελίες χωρίς να επηρεάζεται και με μεγάλη προσοχή. Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που έχουν έρθει κατά καιρούς στη δημοσιότητα και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. Δεν θέλουμε να κάνουμε τηλεδίκες και δεν θα την κάνουμε.

Θέλω, όμως, να πω στον κόσμο ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία, συγκλονιστικά και γνωστά και καινούργια, τα οποία συνδυαστικά αθωώνουν τον Πέτρο Φιλιππίδη».

Επιπλέον, ανέφερε: «Έχετε ξανασυναντήσει βιασμό που το θύμα να τον θυμηθεί με τη βοήθεια του κοινού;»

Και τόνισε:

«Θα υπάρξει απάντηση από τον εντολέα μου και νομίζω ότι θα σας γοητεύσει η απάντηση του Πέτρου Φιλιππίδη».

 Στο τέλος της εκπομπής υπήρξε ένταση μεταξύ της συνηγόρου και του πάνελ της εκπομπής, με την πρώτη να υποστηρίζει ότι έχει δώσει μάχη για τις γυναίκες και έχει σταθεί δίπλα σε αδυνάτους.

«Είμαι υπερ των γυναικών. Της άμεσης καταγγελίας και ενθάρρυνσης όλων των γυναικών αλλά είμαι υπέρ των αληθινών καταγγελιών. Τα δικαστήρια έχουν πει και “συγγνώμη” από ανθρώπους που διασύρθηκαν άδικα», υποστηρίζει η ποινικολόγος, φέρνοντας ως παράδειγμα πελάτη της που λάμβανε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου από τη γυναίκα που τον κατηγορούσε για κακοποίηση.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει κριθεί προφυλακιστέος.