Στην πίεση του Ολυμπιακού αλλά και στην… ατυχία απέδωσε την ήττα από τον Ολυμπιακό ο αντιπρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Ερόλ Μπιλετσίκ.

Ο αντιπρόεδρος των Τούρκων ανέφερε πως οι Ερυθρόλευκοι πίεσαν σε μεγάλο βαθμό τους γηπεδούχους, ενώ δήλωσε πως η αναμέτρηση θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί διαφορετικά, εάν ο Πέλκας δε σημάδευε το δοκάρι και νικούσε τον Βατσλίκ.

«Αν είχαμε σκοράρει στη φάση με το δοκάρι, θα μπορούσαμε να μιλάμε διαφορετικά τώρα. Δυστυχώς, το ματς ξέφυγε για μας μετά από αυτό. Ο Ολυμπιακός μάς πίεσε πολύ. Ήταν μια πολύ ατυχής βραδιά. Λυπούμαστε πολύ. Ακόμη είμαστε όμως στην αρχή και έχουμε να δώσουμε πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και το Europa League» ανέφερε ο Μπιλετσίκ και πρόσθεσε τα εξής:

«Ως μεγάλη ομάδα ξέρουμε να αντιδρούμε, είναι στα γονίδιά μας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αφήσουμε πίσω μας αυτό το αποτέλεσμα και να κοιτάξουμε μπροστά. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που δε σταμάτησαν να μας υποστηρίζουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, παρά την αρνητική εξέλιξη. Είμαστε βέβαιοι πως θα τους το ανταποδώσουμε με τα αποτελέσματά μας τις επόμενες εβδομάδες. Οι καλές μέρες είναι κοντά».