O Oλυμπιακός ήταν καταιγιστικός στην Πόλη, επικρατώντας με 3-0 της Φενέρ χάρη στα γκολ των Τικίνιο και Μασούρα, με τους Ερυθρόλευκους να κάνουν το 2Χ2 και να παρεμένουν στην κορυφή του ομίλου τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την λήξη της αναμέτρησης, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV, τονίζοντας γιατί χρησιμοποίησε τον Μπα ως δεξιό μπακ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και για την συνεργασία των Μασούρα και Τικίνιο.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι ως τώρα. Πιστεύαμε στη νίκη, αλλά δεν ξέραμε το εύρος που θα είχε. Τα πράγματα φαίνονται πιο εύκολα από ό,τι είναι. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα πολύ δουλεμένη.

Αν οι ευκαιρίες της Φενέρ στην αρχή του παιχνιδιού είχαν αξιοποιηθεί θα ήταν τελείως διαφορετικό το παιχνίδι, όπως αν δεν βάζαμε τα γκολ στην αρχή του ματς. Μας πίεσε σε όλες τις γραμμές, αλλά αντισταθήκαμε. Ήταν μια δύσκολη νίκη».

Για την απόφαση να παίξει ο Μπα δεξί μπακ: «Την λάβαμε με προσεκτική παρατήρηση του αντιπάλου. Ξέραμε ότι παίζει με πολύ επιθετικούς παίκτες, που θα ασκούσαν μεγάλη πίεση. Χρειαζόμασταν έναν παίκτη σαν τον Μπα, να μπορεί να αντισταθεί στην πιεστική επίθεση και στην ατμόσφαιρα. Ξέραμε πως χρειάζεται ένας τέτοιος παίκτης εκεί. Παρότι ξέραμε ότι μπορεί να ήταν παράξενη απόφαση, γιατί δεν είναι η φυσική του θέση, έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού».

Για την επιθετική γραμμή: «Είναι ευχάριστο για τον προπονητή να έχει τόσους παίκτες που είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους και θα χρησιμοποιηθούν. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο Τικίνιο σε καλύτερη φάση. Είμαι πολύ χαρούμενους για το ρόστερ που έχω και είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούν παραπάνω»