Επί πέντε ώρες, ανεμβολίαστη δημοτική υπάλληλος ήταν κλειδωμένη στο ιατρείο και αρνούνταν να βγει και να παραδώσει τα κλειδιά, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας και του εισαγγελέα.

Αν και σε αναστολή εργασίας καθώς δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού, ενώ αρνείται και το rapid test, η υπάλληλος επέμενε να πηγαίνει στην εργασία της στο φυσικοθεραπευτήριο του δήμου Μινώα Πεδιάδος στην Κρήτη.

Παρά τη μήνυση σε βάρος της από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, η ίδια συνέχισε να πηγαίνει στο φυσικοθεραπευτήριο, καθώς είχε κρατήσει τα κλειδιά, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα neakriti.gr.

Ταμπουρώθηκε στο ιατρείο

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, κλειδώθηκε στο εσωτερικό του ιατρείου μαζί με τον σύζυγό της και αρνούνταν να ανοίξει την πόρτα παρά τις εκκλήσεις ακόμη και των αστυνομικών που έφτασαν στο σημείο για να της επιδώσουν τη μηνυτήρια αναφορά.

Τελικά, όπως έκανε γνωστό ο αντιδήμαρχος Γιάννης Δρακάκης, χρειάστηκε, παρουσία εισαγγελέα και αστυνομικών, να παραβιάσουν την πόρτα και να βγάλουν το ζευγάρι το οποίο στη συνέχεια οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπάλληλος είχε τεθεί σε αναστολή από τις αρχές Σεπτεμβρίου, ωστόσο, παρότι δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται στο χώρο εργασίας, εργαζόταν καθημερινά.