Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις με τα ερυθρόλευκα. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στο λιμάνι και εξέφρασε την χαρά του, ενώ ξεκαθάρισε πως θέλει τρόπαια με τη «μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και έναν από από τους μεγάλους συλλόγους στην Ευρώπη».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος με φοβερή ιστορία και είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Επίσης είναι ένας από τους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης. Είναι γνωστός από το Champions League και το Europa League. Εκεί παίζει κάθε χρόνο και αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα. Έχει κερδίσει πολλά τρόπαια στην ιστορία του, το ίδιο έκανε και πέρσι. Όλος ο κόσμος γνωρίζει τον Ολυμπιακό».

Όσο για τους στόχους του, ο Ροντρίγκες σημείωσε: «Θέλω να κατακτήσω τρόπαια, είμαι εδώ για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας και να προσπαθήσω να γίνω μέρος της ιστορίας και να απολαύσω τον χρόνο που θα περάσω εδώ»,

Τέλος, σχετικά με το αν περιμένει την πρώτη του γνωριμία με τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων», σημείωσε: «Ναι ανυπομονώ, γνωρίζω καλά πως είναι οι οπαδοί μας. Ελπίζω να τους δω σύντομα και να περάσουμε μαζί στιγμές δόξας».

Δείτε το βίντεο: