Έχοντας στη διάθεσή τους τουλάχιστον δύο βίντεο – ένα από τη στιγμή της εκκίνησης και ένα από το σημείο που έχασε τον έλεγχο – οι αρμόδιοι της Τροχαίας προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ πίσω από το ατύχημα που κόστισε τη ζωή στον 34χρονο τράπερ Mad Clip.

Φυσικά σημαντικό ρόλο θα παίξουν τόσο οι μαρτυρίες όσων ήταν εκεί, όσο και το οπτικό υλικό από διάφορες κάμερες κατά μήκος της παραλιακής.

Εν τω μεταξύ πριν λίγα 24ωρα στην αστυνομία εμφανίστηκε αυτοβούλως ο οδηγός του Audi, που αναζητούσαν οι αρχές και είχε εμπλοκή στο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Mad Clip, κάτι που απεικονίζεται και στο σχετικό βίντεο ντοκουμέντο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας ήταν στο αυτοκίνητο μέσα με την σύντροφό του και γυρνούσε από νυκτερινή διασκέδαση και όσα είπε στις Αρχές συμπίπτουν με τα στοιχεία που είχαν ήδη οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους.

Μετά τη σφοδρή πρόσκρουση, το αυτοκίνητο έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκαν δύο ώρες για τον απεγκλωβισμό του.

Μια πιθανή εκδοχή είναι ο Mad Clip να απενεργοποίησε το λεγόμενο «αντισπίν», το σύστημα που υπάρχει στα αυτοκίνητα με πολύ μεγάλη ιπποδύναμη και το οποίο κρίνεται αναγκαίο για την αποτροπή του σπιναρίσματος των τροχών. Η απενεργοποίηση του «αντισπίν» έχει ως αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο να «διπλώσει» το όχημα και να εκτραπεί της πορείας του.

Με δεδομένο ότι η Porsche του 34χρονου τράπερ είναι ένα αυτοκίνητο πισωκίνητο, το «αντισπίν» μπορεί να σώσει ζωές, όπως λένε αρμόδιες πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Mad Clip, κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος, επέστρεφε από γάμο φίλων του, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε μια κολόνα και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο όπως προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή MEGA Καλημέρα :