Τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο 30χρονος τα βρήκε με την Έμπολι για να πάρει την ελευθέρας του και αυτόματα ενεργοποιείται η συμφωνία που είχε με τους πράσινους προκειμένου να συνεχίσει στην Ελλάδα την καριέρα του.

Ο Παναθηναϊκός, μετά τη σχεδόν δεδομένη συμφωνία με τον Βαγιαννίδη και την Ίντερ για την επιστροφή του 19χρονου μπακ, κλείνει την τελευταία μέρα των μεταγραφών και τον Ιταλό τερματοφύλακα, για τον οποίο έχει εισηγηθεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η Έμπολι αναμένεται να διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης και γι’ αυτό συμφώνησε να τον παραχωρήσει χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Πλέον όλο το βάρος του Παναθηναϊκού πέφτει στον Σεμπάστιαν Παλάσιος. Οι πράσινοι δίνουν… μάχη με τον χρόνο προκειμένου να προλάβουν τη διορία και το deadline των μεταγραφών. Όλα συνηγορούν πάντως πως και με τον Αργεντινό εξτρέμ θα υπάρξει αίσιο τέλος, με τον Παναθηναϊκό να κλείνει εντυπωσιακά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και να ενισχύεται σε θέσεις που είχε ζητήσει ο προπονητής του.