Η ΕΟΚ ενημέρωσε όλες τις Αθλητικές και Τοπικές Επιτροπές πως οι εκλογές που είναι προγραμματισμένες για τις 12 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της πλατφόρμας ΖΕΥΣ
Η προσωρινή διοίκηση απέστειλε σχετικό έγγραφο προκειμένου να εξηγήσει το πως αναμένεται να διεξαχθεί η διαδικασία των εκλογών, ενώ ενημέρωσε τα σωματεία-μέλη για την αποστολή όλων των απαραίτητων στοιχείων συμμετοχής έως και τη Δευτέρα 30 Αυγούστου.
Αυτή η εξέλιξη ήρθε να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα τα οποία ήθελαν τη διεξαγωγή των εκλογών με φυσική παρουσία στο ΟΑΚΑ, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό λόγω των μέτρων προστασίας για την έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

- Αναφορές ότι σκοτώθηκαν ο υπουργός Άμυνας του Ιράν και ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης
- Ανάλυση του BBC για την επίθεση στην Τεχεράνη: Μια επικίνδυνη στιγμή, αλλά ΗΠΑ και Ισραήλ βλέπουν μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί
- Γιώργος Μαζωνάκης: Με μουστάκι εμφανίστηκε στα μπουζούκια μετά την επέμβαση στη χολή






