Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με 1-1 στο πρώτο παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και όλα είναι ανοιχτά στη ρεβάνς την ερχόμενη Τρίτη στη Βουλγαρία.

Οι Eρυθρόλευκοι ωστόσο έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Μπόμπι Μάντεν στο ματς στο Καραϊσκάκη, με το σκωτσέζο ρέφερι να κλείνει τα μάτια σε τρεις παραβάσεις υπέρ της ομάδας του Μαρτίνς.

Μετά τις μετριότατες διαιτησίες που είχε ο Ολυμπιακός στα ματς με τη Νέφτσι Μπακού και την απαράδεκτη εικόνα του Μάντεν στο Καραϊσκάκη χθες το βράδυ, η UEFA έκανε γνωστό και το διαιτητή της ρεβάνς, και είναι ευχής έργον να έχει καλύτερη εικόνα σε σχέση με τους ρέφερι των τριών προηγούμενων παιχνιδιών και ειδικά του Σκωτσέζου.

Ο διαιτητής λοιπόν που ορίστηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για το ματς στο Ράζγκραντ είναι ο ισραηλινός Όρελ Γκρίνφιλντ, ο οποίος έχει ελληνικό παρελθόν.

Βοηθοί του Ισραηλινού είναι οι συμπατριώτες του Ρόι Χασάν και Ιντάν Γιαρκόνι και τέταρτος ο Γκαλ Λέιμποβιτς.

Ο έμπειρος ρέφερι είχε οριστεί τον περασμένο Μάιο στα ματς των πλέι-οφ Άρης-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός VAR, ενώ ήταν διαιτητής και στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπενφίκα (2-3).

Εκτός από τα συγκεκριμένα ματς ο Γκρίνφιλντ είχε σφυρίξει για τη Super League στις 12 Ιανουαρίου 2020, στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (1-0).

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Ολυμπιακό ο ισραηλινός διαιτητής έχει σφυρίξει το ματς των ομίλων του Europa League με την Αστάνα στο Καζακστάν το 2016 (1-1), αλλά και το παιχνίδι των προκριματικών με την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία το 2019, όπου οι Ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 1-0.