Ξέσπασε σε δάκρυα ο Θοδωρής Ιακωβίδης μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματός του, στην κατηγορία των 96 κιλών στην Άρση Βαρών στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο έλληνας πρωταθλητής, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, είπε με λυγμούς «αντίο» στο άθλημα και συγκίνησε με τις δηλώσεις του.

«Κλαίω γιατί τελείωσε όλο αυτό»

«Συγχωρείστε με για το τρέμουλο της στιγμής. Είναι οι τελευταίες μου στιγμές στην Εθνική ομάδα… Δεν κλαίω επειδή δεν πήγα καλά. Κλαίω γιατί τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω. Συγγνώμη αν για κάποιους νομίζουν ότι το βάζω στα πόδια.

Έχω κουραστεί πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή, γιατί δεν σου παίρνει λεφτά, επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Κι εγώ δεν το αντέχω άλλο αυτό. Θέλω να σταματήσω, να ηρεμήσω και να γυρίσω να αγκαλιάσω τους δικούς μου» είπε συγκινημένος ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

Τέλος ο Θοδωρής Ιακωβίδης ευχαρίστησε τους δικούς του ανθρώπους που ήταν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια και τον στήριξαν, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως ήταν το κίνητρο του για να συνεχίσει να μάχεται τα τελευταία χρόνια.

Το Twitter στο πλευρό του αθλητή που συγκλόνισε την Ελλάδα

Η εν λόγω κίνηση του έλληνα αθλητή, έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στο Twitter, με τους περισσότερους να δηλώνουν τη στήριξή τους στον Θοδωρή Ιακωβίδη.