Στη φυλακή οδηγήθηκε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης μετά την απολογία του ενώπιον της 15ης Τακτικής Ανακρίτριας για μία κατηγορία βιασμού και δυο κατηγορίες για απόπειρα βιασμού κατά συναδέλφων του μετά από καταγγελίες που κατέθεσαν σε βάρος του.

Θυμίζουμε πως ο Ασκός του Αιόλου «άνοιξε» για τον Πέτρο Φιλιππίδη στις 4 Φεβρουαρίου, όταν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη είχαν καταγγείλει τον ηθοποιό στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό.

Η είδηση έχει σκάσει σαν βόμβα στον εγχώριο καλλιτεχνικό χώρο, με αρκετούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες να παίρνουν δημόσια θέση για την απόφαση της δικαιοσύνης.

Μετά την αποκάλυψη της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη τα social media έχουν πλημμυρίσει με σχόλια χρηστών που δηλώνουν, στην συντριπτική πλειοψηφία τους, δηλώνουν την ικανοποίησή τους.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ωστόσο με νέα του ανάρτηση στο Instagram, συνέστησε ψυχραιμία και ζήτησε να μείνει μακριά από την υπόθεση ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης.

«Ο Φιλιππίδης είναι το θέμα, όχι ο γιος του» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευση που έκανε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο Instagram: