Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε μετά την αυτοκτονία 81χρονου άνδρα στην Πάτρα, με καταγωγή από την Ηλεία, το περασμένο Σάββατο. Ο άνδρας που έδωσε τέλος στη ζωή του είχε καταγωγή από την Καρυά Ηλείας.

Το τραγικό είναι ότι μόλις δύο ώρες μετά έφυγε από τη ζωή και ο 58χρονος αδερφός του, ενώ μέσα στο 2021 έχουν πεθάνει δύο ακόμα αδέρφια τους εκ των οποίων ο ένας ζούσε μόνιμα στο χωριό.

Αυτοκτόνησε με καραμπίνα

Να θυμίσουμε ότι το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, σε σπίτι την οδό Ακρωτηρίου και Μηλίτου στις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα της Πάτρας, ο άνδρας που έμενε μόνος του έστρεψε καραμπίνα πάνω του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το flamis.gr, ο 81χρονος φαίνεται πως δεν άντεξε τα πολλαπλά χτύπημα της μοίρας αφού λίγο καιρό νωρίτερα είχε χάσει τον γιο του από έμφραγμα, ενώ στο παρελθόν είχε πεθάνει και η γυναίκα του. O 58χρονος αδερφός του πέθανε στο νοσοκομείο δύο ώρες αργότερα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νοσηλευόταν με καρκίνο. Ο 58χρονος κηδεύεται σήμερα στην Ηλεία,  ενώ ο 81χρονος αύριο.