Όσο περνάει ο καιρός, αρχίζει και ανεβάζει στροφές ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου επικράτησε με 2-1 της Χέρακλες σε φιλικό προετοιμασίας, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να σημειώνει και τα δυο γκολ του Δικεφάλου.

Ο Πορτογάλος επιθετικός ήταν ορεξάτος και σημείωσε και τα δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Οι Θεσσαλονίκες πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ στο 14΄. Ο Εσίτι έκλεψε την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, έδωσε στον Ελ Καντουρί και αυτός με την σειρά του σέντραρε για τον Ολιβέιρα, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0.

Ωστόσο, το προβάδισμα του ΠΑΟΚ δεν κράτησε για πολύ. Δυο λεπτά αργότερα η Χέρακλες ισοφάρισε. Στο 16ο οι Ολλανδοί έκαναν το 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φλουτ, με την μπάλα να κοντράρει στο τείχος και να μπερδεύει τον Πασχαλάκη.

Από εκεί και πέρα, ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχισε στο ίδιο τέμπο στο πρώτο ημίχρονο, ήταν συνέχεια απειλητικός και στο 33΄ ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ και πάλι με τον Νέλσον Ολιβέιρα.Ο Πορτογάλος με ωραίος συρτό σουτ βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό τέρμα.Υστερα, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, έφτασε μια ανάσα από το 3-1 με τον Ελ Καντουρί

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ράζβαν Λουτσέσκου φρέσκαρε όλη την ενδεκάδα, προχωρώντας σε αλλαγές και στο 53΄ ο Λάμπρου λίγο έλειψε να κάνει το 3-1. Από εκεί και πέρα η Χέρακλες πήρε μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, παρά τις ευκαιρίες που έχασε. Ενώ στο 73΄ ο ΠΑΟΚ είδε τον Κρέσπο να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο, μετά τις ενοχλήσεις που είχε, με τον Λυρατζή να παίρνει την θέση του, με τον ρυθμό να πέφτει αισθητά από εκεί και μετά.