Τα δύο σκίτσα που δημοσίευσε χτες ο Αρκάς, στα οποία τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του εμβολιασμού κατά του κοροναϊού και στηλιτεύει τα επιχειρήματα των αντιεμβολιαστών, αποτέλεσαν… πόλος έλξης για κάθε είδους ψεκασμένους οι οποίοι βρήκαν αφορμή για να επικρίνουν τον σκιτσογράφο.

Ανάμεσά τους ήταν φυσικά και ο «μαϊντανός» του αντιεμβολιαστικού κινήματος Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος συνεχίζει να διαλαλεί μέσα από τα social media τις γραφικές μεν, επίκινδυνες δε απόψεις του.

Μετά τις επιθέσεις στον Πάνο Κιάμο και τον Στάθη Δρογώση, ο τραγουδιστής τα έβαλε και με τον Αρκά ο οποίος έπειτα από καιρό επανήλθε στα πολιτικο-κοινωνικά σχόλια.

Το σκίτσο του Αρκά

Σε σκίτσο που ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο facebook, δημοσίευσε καρέ όπου απεικονίζεται ένας άνθρωπος σε περβάζι ο οποίος αρνείται τη βοήθεια πυροσβέστη έναντι της φωτιάς που καίει το σπίτι του.

Εν προκειμένω, με αυτό τον τρόπο ο σκιτσογράφος ήθελε να κάνει μια αλληγορία για να στηλιτεύσει τους αρνητές των εμβολίων κατά της πανδημίας, η οποία όμως δεν έτυχε μόνο θερμής υποδοχής στα σχόλια των χρηστών.

Η απάντηση του Γρηγόρη Πετράκου

Σε αρκετά εκνευρισμένο ύφος, ο τραγουδιστής κατηγόρησε τον Αρκά ότι… παρασύρει τον κόσμο να κάνει «πειραματικά σκευάσματα» ενώ δεν δίστασε να του επιτεθεί με χαρακτηρισμούς όπως «κακομοίρη» και «τι απογοήτευση».

Πάντως, το σχόλιο του Πετράκου κάτω από τη δημοσίευση του σκιτσογράφου φαίνεται πως έχει σβηστεί…