Ακόμα δεν ιδρύθηκε το «κόμμα Τράγκα» και κινδυνεύει με διάλυση, καθώς κάθε τόσο ανακοινώνονται αποχωρήσεις ή διαγραφές από το «Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι».

Μετά την αποχώρηση Καραχάλιου, χθες έγινε γνωστό το διαζύγιο του Γιώργου Τράγκα με τον πρόεδρο του «Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος» Νίκο Νικολόπουλο, που υπήρξε ακρογωνιαίος λίθος της δημιουργίας του κόμματος που διατηρεί εδώ και μήνες ο γνωστός δημοσιογράφος.

Αφορμή αποτέλεσε μια περιοδεία του κ. Νικολόπουλου στην Δυτική Ελλάδα με την ιδιότητα του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.

Ο Γιώργος Τράγκας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Διαβάσαμε στο Facebook ότι ο αγαπητός φίλος και έμπειρος, παλαιός πολιτικός κ. Νίκος Νικολόπουλος επέλεξε να περιοδεύσει ως πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. Όλες οι ελεύθερες αποφάσεις των φίλων και ιδιαίτερα οι πολιτικές είναι απόλυτα σεβαστές. Ευχόμεθα καλή επιτυχία, καλούς αγώνες υπέρ του λαού και αίσιο εκλογικό τέλος στον κ. Νικολόπουλο. Η σκέψη μας θα τον συντροφεύει».

Εκτός από τους Νικολόπουλο και Καραχάλιο από το κόμμα του Γιώργου Τράγκα, αποχώρησαν αθόρυβα ο Καζάκης και ο εκπρόσωπος του ΔΗΚΙ.